Antena Meniu Search
x

Victor Piturca a reusit blocarea executarii silite pentru plata pensiei alimentare catre Vica Blochina

Victor Piturca il lasa pe fiul lui si al Vicai Blochina fara pensie alimentara. Si, in ziua victoriei, raspunde pentru prima data intrebarilor legate de acest scandal.

Vezi și

Piturca a schimbat avocatii, mai ceva ca pe jucatorii nationalei, degeaba. O chichita legala i-a permis sa opreasca executarea silita a platii pensiei alimentare. Si-a incercat norocul la o alta instanta si a castigat.

Vica si avocatul ei au aflat abia in sala de judecata ca magistratii Judecatoriei Sectorului 2 au fost convinsi de Piturca. Le-a spus ca nu are cum sa plateasca 9.000 de euro pe luna, cand el castiga doar 10.000 de lei, pe cartea de munca. In plus, trebuie sa-si intretina sotia si ceilalti doi copii, majori, dar fara slujba. Iar daca nu plateste rata la banca, poate ramane fara casa.

In sala de conferinte, Piturca a driblat intrebarile, zambind la gandul ca va putea sa-si incaseze prima trimestriala de 100.000 de euro saptamana viitoare.Fara sa fie nevoit sa o imparta cu Vica. Nu vrea cu niciun chip ca banii sa ajunga pe mana femeii cu care s-a iubit mai bine de 16 ani. “Fac ce cred eu ca e mai bine pentru mine si familia mea”, a spus Piturca.

Selectionerul nu are insa de gand sa isi lase copilul pe drumuri, spun apropiatii. Dupa testul de paternitate pe care vrea sa-l faca, va cere custodie comuna pentru baiat. “Eu intotdeauna am fost deschisa pentrucustodie comuna. Dar sa -mi dovedeasca ca iubeste copilul, ca nu face probleme de bani”, a explicat Vica.

Meciul din justitiei al Vicai cu Piturca a inceput in decembrie 2011. Lituanianca ii cere antrenorului nationalei sa-si recunoasca baiatul acum in varsta de sase ani. Si sa plateasca pensie alimentara. Cea mai mare din Romania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Victor Piturca a reusit blocarea executarii silite pentru plata pensiei alimentare catre Vica Blochina