Antena Meniu Search
x

Video! 1962, Monroe: Povestea cântecului “Happy Birthday, Mr. President”

A fost ultima apariție publică importantă a frumoasei Marilyn Monroe! A cântat “Happy Birthday, Mr. President” în cadrul unei petreceri televizate făcută în cinstea lui John F. Kennedy

A fost ultima apariție publică importantă a frumoasei Marilyn Monroe! A cântat “Happy Birthday, Mr. President” în cadrul unei petreceri televizate făcută în cinstea preşedintelui american John F. Kennedy

Momentul este unul memorabil, făcând înconjurul planetei, iar interpretarea cântecului a intrat în topul celor mai senzuale. Evenimentul a fost organizat cu ocazia zilei de naştere a lui Kennedy care împlinea 45 de ani.

Ani la rând, relaţia apropiată dintre Marilyn Monroe şi Kennedy a fost intens mediatizată, scriindu-se pagini întregi despre aventura dintre ei. Marilyn Monroe a murit la doar două săptămâni după acest eveniment, la 36 de ani.

Senzualitatea din cântec, o simplă pierdere de suflu!

La peste 50 de ani de la eveniment, presa britanică scoate la iveală adevăratul motiv pentru interpretarea senzuală a cântecului "Happy Birthday, Mr. President!" Mult timp s-a considerat ca actriţa intenţionat a cântat lasciv melodia.

De fapt, lucrurile sunt cu mult mai simple! Înainte de a intra pe scena de la Madison Square Garden din New York, cel mai mare star din istoria filmului s-a rătăcit. Încercând să găsească uşa pentru a ajunge la timp pe scenă, actriţa a alergat şi aproape că a rămas fără suflu, conform spuselor actriţei americane Joan Copeland care a fost prezentă la celebra aniversare.

Aşa că, atunci când a început cântecul, respiraţia grea a actriţei a adus o notă de senzualitate melodiei, care a dat naştere la numeroase controverse, întărind zvonul că ea era amanta preşedintelui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Video! 1962, Monroe: Povestea cântecului “Happy Birthday, Mr. President”