Antena Meniu Search
x

VIP-uri în Noaptea de Înviere

Printre milioanele de români ieşiţi să ia lumină s-au numărat şi figuri mai cunoscute. Gigi Becali a fost la biserica de lângă casă, în Pipera.

Vezi și

Printre milioanele de români ieşiţi să ia lumină s-au numărat şi figuri mai cunoscute. Gigi Becali a fost la biserica de lângă casă, în Pipera, iar şeful PSD Liviu Dragnea s-a dus cu iubita lui la Sinaia. Tot la munte i-am văzut şi pe Cătălin Botezatu sau pe prezentatoarea emisiunii Acces Direct, Simona Gherghe.

Pentru Gigi Becali, biserica, se ştie, vine înainte de toate. Cum a obişnuit, marile sărbători nu sunt pentru el motiv de distracţie.

Becali spune că îşi va petrece şi următoarele zile de sărbătoare în rugăciune, acasă.

Liviu Dragnea s-a refugiat însă la munte pentru a petrece sărbătorile. Liderul PSD se află în staţiunea Sinaia alături de iubita sa, Irina Tănase, dar şi de fiul său, Valentin, şi de prietena acestuia. Cu toţii sunt cazaţi la Castelul Foişor, destinat exclusiv activităţilor de protocol ale statului. Azi noapte au mers împreună la Mănăstirea Sinaia pentru a lua lumină şi, ca să evite aglomeraţia din curtea lăcaşului de cult, au ascultat slujba din stradă.

Şi prezentatoarea emisiunii Acces Direct îşi petrece Paştele tot la munte, dar la Poiana Braşov.

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a luat lumină la biserica de lemn din Dumbrava Sibiului.

Iar artista Maria Buza îşi petrece sărbătorile acasă, la Horezu. A mers la slujba de înviere la mănăstirea din localitatea natală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » VIP-uri în Noaptea de Înviere