Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vizita lui Meghan Markle, întreruptă brusc într-un oraș din Fiji

Vizita ducesei de Sussex în cel mai mare oraş din Fiji s-a încheiat brusc. Din motive de securitate, Meghan Markle - care este şi însărcinată - a fost scoasă de urgenţă din mijlocul mulţimii care o aştepta într-o piaţă din Suva.

de Redactia Observator

la 25.10.2018 , 10:40

Vizita ducesei de Sussex în cel mai mare oraş din Fiji s-a încheiat brusc. Din motive de securitate, Meghan Markle - care este şi însărcinată - a fost scoasă de urgenţă din mijlocul mulţimii care o aştepta într-o piaţă din Suva. Cuplul princiar s-a putut odihni apoi într-un hotel de cinci stele, unde cazarea costă peste o mie de dolari pe noapte.

Întâmpinată de sute de oameni, într-o piaţă publică pe care şi-a dorit să o viziteze, Meghan Markle nu a rezistat decât şase minute. Copleşită de căldură şi de aglomeraţia creată în jurul ei, ducesa a făcut un semn şi în doar câteva secunde a fost scoasă din mulţime.

M-am aşteptat ca vizita să dureze mai mult şi ca ea să vadă toate obiectele lucrate de femeile din Fiji. Gărzile de corp îşi fac treaba, iar noi suntem recunoscători pentru asta.

Vezi și

Fiji le-a oferit oaspeţilor regali condiţii de lux. Prinţul Harry şi Meghan stau în hotelul de cinci stele unde în urmă cu 65 de ani au fost cazaţi regina Elisabeta a doua şi prinţul Philip. Deschis în anul 1914, hotelul cu vedere la Oceanul Indian este preferat de elita britanică. Locul este o oază de linişte şi confort după o zi petrecută în cel mai mare oraş din Fiji.

Pentru prinţul Harry şi Meghan Markle, acesta este primul lor mare turneu în străinătate după căsătorie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri Mondene » Vizita lui Meghan Markle, întreruptă brusc într-un oraș din Fiji