Antena Meniu Search
x

Walk of the Earth, trupa care a cucerit internetul prin interpretările neconvenţionale

Vezi și

Cinci tineri şi o chitară. Este povestea trupei Walk of the Earth, care a cucerit internetul prin interpretările neconvenţionale. Coverul după o melodie celebră, în care toţi cântă deodată la o singură chitară, a fost doar începutul succesului.

Shape of You e melodia lansată de Ed Sheeran acum o lună, iar cei de la Walk of the Earth s-au mişcat repede. Au făcut un cover filmat acasă, în sufrageria liderului trupei. Pe canapea apare chiar fiul acestuia, care îşi vede nestingherit de joacă, în timp ce mami, tati şi prietenii lor se joacă si ei... de-a muzica. Videoclipul postat pe internet a strâns peste două milioane de vizualizări în numai două săptămâni.

Povestea Walk of the Earth a început în 2006, dar primul succes a venit abia după 6 ani, când cei 5 prieteni muzicieni au dat gata internetul, cu o interpretare genială a melodiei Somebody That I Use to Know, a lui Gothie. 

Inventivitatea lor nu are limite, folosesc obiecte neconvenţionale pentru decor şi  mizează pe factorul surpriză. Filmează pe unde apucă şi totul pare improvizat, deşi un ochi avizat îşi dă seama imediat că totul e studiat în detaliu. Sunt îmbrăcaţi trăsnit şi imaginaţia lor e debordantă.

Adele, Madonna, Lorde sau Snoop Dog s-au trezit cu hiturile lor interpretate de carismaticii canadieni. Au fost invitaţi la Ellen Show şi fac turnee în Europa şi America.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri Mondene » Walk of the Earth, trupa care a cucerit internetul prin interpretările neconvenţionale