Antena Meniu Search
x

Video X Factor, semifinală de infarct! Cine sunt concurenții care vor merge în Marea Finală

Semifinală plină de emoție la X Factor! Jurații au decis ce concurenți merită să ajungă în Marea Finală de pe 18 decembrie! Au fost decizii grele, la limită, însă necesare. Și ce spectacol a fost!

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 11.12.2020, 22:37

jurați X Factor
Juriul X Factor 2020 - Antena 1
  • Finaliștii X Factor, aleși pe sprânceană de Loredana, Delia, Florin Ristei și Ștefan Bănică

VIDEO: Cele mai tari momente din semifinala X Factor 2020, pe www.A1.ro!

Mentorii celor mai bune voci de anul acesta și-au ales favoriții, iar în finală depinde doar de cei de-acasă să îi voteze.

Cine este finalistul Loredanei la X Factor

În echipa Loredanei lupta a fost una aprigă, iar decizia foarte grea. Frumoasa jurată a ales să meargă mai departe cu Adrian Petrache, tânărul cu suflet sensibil, îndrăgostit de chitară.

Chiar dacă Iulian a demonstrat că poate fi plin de energie și că face față cu brio provocării de a cânta și de a dansa în același timp, duelul a fost câștigat de Adrian, care a interpretat o piesă în franceză, alături de un band format din frații și prietenii săi.

"Pentru că eu cred în artă, cred în talent, cred în ceva care trebuie să fie numai al tău (...) vreau să merg spre trofeul X Factor cu Adrian Petrache", a mărturisit Loredana.

Cine este finalista lui Ștefan Bănică la X Factor 2020

Ștefan Bănică a avut de luat o decizie extrem de grea, având în semifinală două voci feminie de aur. El a trebuit să aleagă între Alexandra Sîrghi și Andrada Precup.

Instinctul de artist și experiența vastă și-au spus cuvântul. 

"Ați cântat excelent amândouă. Iarăși m-ați surprins, este un plus de la ce am auzit la repetiții și până astăzi. (…) Alexandra ai fost senzațională. Tu reprezinți pentru mine forța, locomotive din punct de vedere vocal. (…) Din punct de vedere feeling, emoție, nu am auzit acuratețe mai mare decât a Andradei", a spus Ștefan Bănică. Așadar, Andrada Precup!

Florin Ristei va merge în finală cu un Super grup!

Florin Ristei s-a decis. Va merge în Marea Finală X Factor 2020 cu trupa Super 4, italienii talentați care au făcut furori, deși lupta dintre ei și fetele de la Tiny Tigers a fost una extrem de strânsă.

"Sunt fantastice! Noi le adorăm!", a spus unul dintre membrii trupei Super 4 despre Tiny Tigers. Iar când îți adori competiția, dar ajungi și în finală, trebuie să fie de bine!

Cine este finalista lui Deliei la X Factor 2020

Delia a avut de ales între două frumoase și talentate cântărețe, Sonia Mosca și Alina Dincă.

"E inutil să spun să câștige cel mai bun. Eu o să dau totul. Și voi fi fericită indiferent de rezultat, pentru că, să ajungi în acest punct, într-un loc care nu e al tău, pe care nu îl știai înainte, e o realizare atât de mare", a spus Sonia înainte de a cânta în Semifinala X Factor.

Jurata X Factor a ales să meargă în finală cu Sonia și vocea ei puternică ce ar putea muta munții din loc!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » X Factor, semifinală de infarct! Cine sunt concurenții care vor merge în Marea Finală