Antena Meniu Search
x

X Factor: Au inceput auditiile cu juriul

X-Factor, sezonul al treilea, isi cauta castigatorul! Prima etapa a auditiilor s-a incheiat. Acum, concurentii trebuie sa demonstreze juratilor ca ei au factorul X

Vezi și

Zeci de tineri, dar si cei trecuti de varsta a doua au incercat sa impresioneze juriul. Alaturi de ei a fost si castigatorul sezonului al doilea: Tudor Turcu si a retrait alaturi de acestia, emotiile primilor pasi in lumea celebritatii.

In culisele preselectiilor am fost si noi. Rand pe rand zecile de concurenti au urcat pe scena X-Factor, in prima zi a celei de-a doua etape a auditiilor. Cea in care concurentii trebuie sa demonstreze juriului ca merita sa mearga mai departe.

Si nu doar vocea este cea care ii aduce pe concurenti mai aproape de marele premiu, in valoare de 200.000 de euro. “Tot ce-i mai bun, mai fantastic si mai surprinzator. Ca si anul trecut de altfel:carisma, voce, atitudine, dorinta”, au spus cei din juriu. Alaturi de concurenti a fost Tudor Turcu, castigatorul celui de-al doilea sezon X Factor. “Am venit sa-i sustin pe concurenti. Imi amintesc momentele pe care le-am trait in urma cu un an de zile. Abia astept sa vad ce voci frumoase au aparut”.

Auditiile continua si astazi la Palatul Copiilor din Bucuresti, unde sunt asteptati toti cei care vor sa-i sustina pe concurenti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » X Factor: Au inceput auditiile cu juriul