Antena Meniu Search
x

Video Yanis Pavel a lansat o piesă în colaborare cu What's UP

Ne întâlnim astăzi cu unul dintre reprezentanţii noii generaţii din industria muzicală românească. La doar 13 ani, Yanis Pavel se poate lăuda deja cu mai multe colaborări cu artişti consacraţi. Cea mai recentă este colaborarea cu What's UP. Cei doi au lansat piesa "Doar cu iubire", o melodie care vrea să transmită un mesaj pozitiv - doar iubirea poate vindeca inimi.

de Redactia Observator

la 16.03.2021, 13:06

Vezi și
  • What's UP nu este primul nume mare cu care colaborează Yanis Pavel.

Tânărul Yanis este deja un artist motivat şi ambiţios. Şi putem spune chiar că are vechime în industrie. Compune de la vârsta de trei ani şi cântă la pian. Mentor în cea mai recentă piesă i-a fost What's UP.

Yanis Pavel: Aceasta colaborare a început cu ajutorul impresarului meu, Radu Groza. Aveam nevoie de cineva care să facă partea de rap pe piesa noastră şi What's UP s-a oferit până la urmă.

What's UP: Impresarul meu, Cătălin Rotaru, a luat legătura cu maestrul Groza şi aşa a ajuns piesa lui Yanis la mine. M-am bucurat foarte mult că Yanis face parte din acea generaţie care face tot, compune, linie, texte, inclusiv negativul este făcut de el şi mi-a adus aminte de What's UP când avea vârsta lui. 

What's UP: Când am primit piesa, avea deja o poveste foarte clar definită. Eu doar am încercat să-i dau nişte sfaturi de la o altă vârstă, asta am făcut pe strofa mea. I-am explicat că sunt momente în viaţă când ai fluturi în stomac, din cauza dragostei, dar se întâmplă şi să omiţi câteva lucruri.

Mai multe detalii în materialul video.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri Mondene » Yanis Pavel a lansat o piesă în colaborare cu What's UP