Antena Meniu Search
x

Dezvăluiri din interiorul YouTube! Cum vor fi "obligați" utilizatorii să-și facă abonamente pentru a asculta muzică

Un angajat al YouTube dezvăluie cum intenționează compania să-i determine pe utilizatori să se aboneze la un serviciu dedicat muzicii, pe care-l va lansa.

Un angajat al YouTube dezvăluie cum intenționează compania să-i determine pe utilizatori să se aboneze la un serviciu dedicat muzicii, pe care urmează să îl lanseze.

Potrivit acestuia, YouTube ar plănui să îşi „frustreze” utilizatorii care ascultă melodii pe platformă, crescând numărul reclamelor.

Lyor Cohen, directorul departamentului de muzică al YouTube, a spus pentru Bloomberg că va fi lansat un nou serviciu dedicat muzicii, accesibil prin abonamente.

Pe acelaşi subiect

Acesta va include, între altele, videoclipuri muzicale exclusive şi playlist-uri.

Youtube vrea ”să-şi frustreze şi să-și seducă utilizatorii”

Potrivit lui Lyor Cohen, acest nou serviciu este testat în prezent de mii de angajaţi ai companiei Google. 

Lyor Cohen a mai spus că YouTube va căuta să „îşi frustreze şi să îşi seducă” utilizatorii serviciului său gratuit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Nu vei fi fericit când se va întâmpla să auzi o reclamă imediat după ce asculţi «Stairway to Heaven»”, a spus el.

Cohen a mai spus că YouTube plănuieşte să identifice utilizatorii care îşi pot permite să plătească abonamente şi să îi determine să aleagă noul serviciu.

„Sunt mulţi utilizatori pe care îi putem frustra şi seduce pentru a deveni abonaţi. După ce vom face acest lucru toată acea gălăgie va dispărea”, a mai spus Cohen.

Prin „gălăgie”, el s-a referit la criticile cu care s-a confruntat YouTube de numeroase ori cu privire la încălcări ale drepturilor de autor şi la faptul că nu plăteşte suficiente drepturi pentru artişti şi case de discuri.

Youtube vrea să devină „un bun partener” al industriei muzicale

Potrivit lui Cohen, YouTube plănuieşte să facă schimbări pentru a deveni „un bun partener” al industriei muzicale.

„Principala noastră prioritate la YouTube este să le asigurăm o experienţă minunată utilizatorilor, iar acest lucru presupune şi asigurarea că utilizatorii nu sunt deranjaţi de un număr excesiv de reclame”, a transmis YouTube, după comentariile lui Lyor Cohen.

„Nu încercăm să creştem în mod special numărul de reclame pe YouTube. Pentru un anumit grup de utilizatori, care folosesc YouTube în prezent ca pe un serviciu muzical plătit – şi care ar beneficia cel mai mult de funcţii suplimentare – am putea afişa mai multe reclame şi anunţuri promoţionale pentru a îi convinge să aleagă serviciul cu plată”, a mai transmis compania.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Dezvăluiri din interiorul YouTube! Cum vor fi "obligați" utilizatorii să-și facă abonamente pentru a asculta muzică