Antena Meniu Search
x

Zena și Alexandra, printre cele mai apreciate booktuberite din România

Probabil aţi auzit despre conceptul de "booktuber", dar preventiv vă explicăm totuşi şi noi. E un mod cool de a povesti cărţile pe internet. Un fel vlog în care, anumite persoane vorbesc despre cărţile pe care le-au citit.

de Redactia Observator

la 11.07.2019, 14:23

Vezi și

Probabil aţi auzit despre conceptul de "booktuber", dar preventiv vă explicăm totuşi şi noi. E un mod cool de a povesti cărţile pe internet. Un fel vlog în care, anumite persoane vorbesc despre cărţile pe care le-au citit. Minunată găselniţă, mai ales pentru generaţia nouă despre care se ştie că nu prea citeşte, cel puţin nu cu cartea tipărită în mână.

Olivia: Aşa că astăzi vă facem cunoştinţă cu Zena şi Alexandra, două fete frumoase şi deştepte, care la 13 ani au deja mii de urmăritori pe canalele lor. Au citit sute de cărţi până acum şi i-au ajutat şi pe alţii să îşi descopere pasiunea pentru lectură.

 Alexandra şi Zena ne-au primit acasă la ele şi ne-au explicat cu ce se ocupă şi de ce ne interesează pe noi ceea ce fac ele. Să ştiţi că fetele sunt deja căutate şi de edituri care vor ca poveştile tipărite să ajungă la public cât mai repede, prin ele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Zena și Alexandra, printre cele mai apreciate booktuberite din România