Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 01 ianuarie 2021. Doi tineri şi-au unit destinele lângă Poarta Sărutului, în seara de Revelion

Observator de bine: doi tineri şi-au unit destinele lângă Poarta Sărutului, din Târgu Jiu, o femeie a izbucnit în lacrimi după ce un străin i-a dat un buchet de flori, primul bebeluş al anului 2021 s-a născut în judeţul Vaslui.

de Redactia Observator

la 01.01.2021, 17:05

Vezi și

Observator de bine, ştirile zilei de 01 ianuarie 2021

1. Momente speciale, în seara de Revelion, la Târgu Jiu. Doi tineri şi-au unit destinele lângă Poarta Sărutului. Au venit cu măşti şi neînsoţiţi, în faţa ofiţerilor de stare civilă. Iar cununia a fost oficiată înainte de miezul nopţii.

2. Gest impresionant din partea unui om cu inimă mare! O femeie a izbucnit în lacrimi după ce un străin i-a dat un buchet de flori. Aceasta i-a mulţumit omului pentru bunătatea sa, spunându-i că i-a făcut ziua mai frumoasă. Scena a avut loc în Australia.

3. Primul bebeluş al anului 2021 s-a născut în judeţul Vaslui. Este vorba despre un băieţel cu o greutate de 3,7 kilograme. Prima notă pe care micul voinic a primit-o în viaţă a fost un zece curat! 

4. Gest eroic al unui câine din Argentina. Patrupedul şi-a salvat prietenul necuvântător de la înec, după ce acesta din urmă, având probleme cu vederea, s-a dezorientat şi a căzut în piscina familiei.

5. Prima ploaie de meteoriți din 2021 va lumina cerul în weekend. Fenomenul poartă numele de Quadrantide, iar curentul de meteori se va putea observa în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 01 ianuarie 2021. Doi tineri şi-au unit destinele lângă Poarta Sărutului, în seara de Revelion