Antena Meniu Search
x

Video Povestea câinelui care a salvat un patruped nevăzător, după ce animalul a căzut într-o piscină

Gestul eroic al unui câine din Argentina. Patrupedul şi-a salvat prietenul necuvântător de la înec, după ce a căzut în piscina familiei. Acesta din urmă fusese dezorientat în ultima perioadă, din cauza problemelor de văz şi de auz. Atenţie, urmează imagini cu impact emoţional!

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 07.08.2023, 17:14

Momentul în care un câine a fost salvat de la înec de către un alt patruped curajos
Luna (dreapta) este un pitbull de 14 ani care are probleme cu vederea şi cu auzul - Facebook
  • Un câine care are probleme de vedere şi de auz a fost salvat de la înec de un alt patruped
  • Animalul căzuse în piscina familiei, în Argentina

Clipe emoţionante în Argentina. Un câine a salvat un alt patruped de la înec, după ce acesta din urmă căzuse într-o piscină. Animalul de 14 ani era în pericol cu atât mai mult că era nevăzător şi avea şi probleme cu auzul. 

O cameră de supraveghere montată în curtea din spatele casei unei familii a surprins întreaga scenă. Câinele care nu vedea, pe numele său Luna, se plimba pe marginea piscinei înainte să cadă dn greşeală în apă. 

Celălalt patruped al familiei, Caipirinha, a alergat imediat lângă Luna și a mers în jurul piscinei, găsind un plan de salvare. Cu mult efort, animalul a fost prins de zgardă şi scos din piscină, potrivit dailymail.co.uk.

Prieteni inseparabili

Stăpâna celor două animale a declarat pentru presa argentiniană că cei doi câini au încheiat o prietenie strânsă, după ce familia a salvat-o pe Caipirinha, în timpul unei vacanţe, după ce proprietarii ei ar fi aruncat-o pe fereastra mașinii, într-o benzinărie din Brazilia.

''Luna este un pitbull care este foarte bătrân, iar mama ei, Syrah, are 15 ani și locuiește și ea tot cu noi'', a adăugat femeia. 

Mai mult, se pare că Luna nu mai vede şi aude bine, iar recent a părut că este mai dezorientată. Acesta ar putea fi motivul pentru care a căzut în piscina familiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Povestea câinelui care a salvat un patruped nevăzător, după ce animalul a căzut într-o piscină