Antena Meniu Search
x

Foto Momentul în care o femeie izbucneşte în lacrimi de bucurie după ce un străin îi dă un buchet de flori

Gest impresionant din partea unui om cu inimă mare! O femeie a izbucnit în lacrimi după ce un străin i-a dat un buchet de flori. Aceasta i-a mulţumit omului pentru bunătatea sa, spunându-i că i-a făcut ziua mai frumoasă. Scena a avut loc în Australia.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 31.12.2020, 13:41

Caroline a rămas şocată de gestul omului
Femeia a izbucnit în lacrimi după ce un străin i-a dat flori - randomhappiness5 via TikTok
  • O femeie a plâns după ce un om pe care nu îl cunoştea i-a dăruit flori
  • Totul s-a petrecut în Australia

Clipe emoţionante în Australia! O femeie a început să plângă de bucurie după ce actul de bunătate al unui străin amabil i-a luminat ziua. Mai exact, un om a venit spre ea şi i-a dat un buchet de flori. 

Întreaga scenă a fost filmată şi postată pe reţelele sociale. Din imagini se poate observa că bărbatul, pe numele său Dave, s-a apropiat de femeie, imediat după ce a intrat într-un centru comercial, potrivit mirror.co.uk.

Omul află ulterior că doamna care a primit în dar florile se numeşte Caroline. Femeia a fost șocată de gestul aleator și i-a spus lui Dave că nu ştie ce poate însemna un asemenea lucru pentru ea.

Moment viral

În timp ce filma reacția ei pentru canalul său de TikTok, bărbatul a afirmat că tot ce doreşte este să împartă puţină fericire, nu înainte de a-i ura o zi frumoasă. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar dacă la început Caroline părea confuză, ea i-a mărturisit lui Dave că a fost atât de uimită încât i s-a făcut pielea de găină. Aceasta l-a îmbrățișat pe străinul generos, pe măsură ce el îi explica că îi filmează reacția pentru a împărtăși frumosul moment pe internet şi pentru a răspândi fericire în întreaga lume.

Filmuleţul a devenit viral în rândul internauţilor care au apreciat sinceritatea emoţiilor femeii, dar şi iniţiativa bărbatului de a face un gest frumos pentru un străin. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Momentul în care o femeie izbucneşte în lacrimi de bucurie după ce un străin îi dă un buchet de flori