Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 10 august 2021. Răsplata pompierilor români care au stins incendiile din Grecia

Observator de bine, 10 august 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 11.08.2021, 01:44

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 10 august 2021

1) Grecii vor să îi răsplătească pe pompierii români care au venit să stingă incendiile din ţară. Autorităţile din Thassos au anunţat că anul viitor le vor asigura cazare gratuită pe insulă.

2) Un medic britanic i-a salvat viaţa unui bebeluş printr-o intervenţie realizată în premieră la noi în ţară. Băieţelul se născuse cu o gravă malformaţie la inimă şi era prea fragil pentru a fi operat.

3) Un poliţist din Strehaia şi-a riscat viaţa pentru a salva un vârstnic dintr-o casă cuprinsă de flăcări. Agentul a povestit cu lacrimi în ochi că la finalul intervenţiei s-a gândit la bunicii săi.

4) Agenţia Spaţială Americană va studia un asteroid care i-ar putea îmbogăţi pe toţi locuitorii planetei. Primele analize arată că ar conţine materiale preţioase mai valoroase decât întreaga economie globală.

5) Surpriză la Montreal: Sorana Cîrstea a învins-o în primul tur pe americanca Alison Riske. La acest turneu urmează să evolueze şi Simona Halep, după o pauză de trei luni provocată de o accidentare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 10 august 2021. Răsplata pompierilor români care au stins incendiile din Grecia