Meniu
Search
x

Video Observator de bine, 10 septembrie 2021. Omagiu impresionant adus fostului campion olimpic Ivan Patzaichin

Observator de bine, 10 septembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

De Greta Gavrilă la 11.09.2021, 01:30

Observator de bine, știrile zilei de 10 septembrie 2021

1) Emma Răducanu s-a calificat în finala US Open şi a dat peste cap toate statisticile. Nu a pierdut niciun set, a ajuns în ultimul act deşi a pornit din calificări şi este prima tenismenă britanică într-o finală de grand slam după 44 de ani.

2) Trupa Subcarpaţi şi corul Rusalka i-au adus un omagiu impresionant lui Ivan Patzaichin. Melodia conţine citate ale fostului campion olimpic, iar în videoclip apare mesajul "Respect, Ivan" format din canotci.

3) România a ajuns pe podiumul acrobaţiei europene, în cadrul turneului care a fost organizat la Deva. Tânărul pilot Dan Ştefănescu a luat medalia de argint la proba pe echipe şi bronzul la individual.

4) Vizită surpriză a Prinţului William, de ziua dedicată serviciilor de urgenţă din Marea Britanie. Ducele de Cambridge a mers să stea de vorbă atât cu echipele de intervenţie, cât şi cu persoanele pe care acestea le-au salvat.

5) Trailerul filmului "Matrix, Renaşterea" a fost lansat oficial pe YouTube şi are deja peste 15 milioane de vizualizări. Neo şi Trinity revin în rolurile principale, iar premiera în cinematografe va avea loc la finalul acestui an.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 10 septembrie 2021. Omagiu impresionant adus fostului campion olimpic Ivan Patzaichin