Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 14 decembrie 2021. Imagini cu cel mai mare safir natural albastru din lume

Observator de bine, 14 decembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 14.12.2021, 21:58

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 14 decembrie

1) Dezvoltatorii vaccinurilor anti-Covid au fost desemnați "eroii anului 2021" de Time. Revista americană scrie că este un adevărat "miracol" faptul că au creat un leac într-un timp atât de scurt.

2) Instalații de lumină spectaculoase au fost montate în mai multe zone din Capitală. Piesa de rezistenţă este o un glob pământesc uriaş, construit după imagini surprinse de NASA.

3) Autoritățile din Sri Lanka au prezentat cel mai mare safir natural albastru din lume. Piatra preţioasă are peste 300 de kilograme şi a fost descoperită acum trei luni.

4) O femeie din India a învăţat să citească la 104 ani, reuşind să promoveze examenele de alfabetizare. Performanţa ei a atras atenţia chiar şi Ministrului Educaţiei, care a felicitat-o public pentru rezultat.

5) Festivalul SantaCon de la New York a revenit după un an de pauză. Sute de oameni îmbrăcaţi festiv au cântat şi au dansat pe străzile oraşului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 14 decembrie 2021. Imagini cu cel mai mare safir natural albastru din lume