Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 15 august. Elogii pentru David Popovici în presa internaţională

Observator de bine, 15 august 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 15.08.2022, 20:34

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 15 august

1) David Popovici este elogiat în presa internaţională după ce a stabilit un nou record mondial la proba de 100 de metri liber. Cele mai importante publicaţii din ţări precum Spania, Franţa şi Italia au scris pe larg despre performanţa înotătorului de 17 ani.

2) Simona Halep a câştigat turneul de la Toronto şi va urca pe locul 6 în lume. Pe lângă trofeu, Halep şi-a asigurat şi un premiu în valoare de 440.000 de dolari.

3) România a încheiat Campionatul European de Canotaj cu 5 medalii de aur şi trei de bronz. Rezultatul este cel mai bun din istoria ţării noastre la competiţia continentală.

4) Munţii Apuseni au fost incluşi de CNN într-un top cu 17 destinaţii din Europa care merită vizitate. Jurnaliştii americani scriu că locaţia este ideală pentru vacanţa de vară, iar peisajele sunt impresionante.

5) O româncă stabilită în Marea Britanie a transformat clasicii covrigi de Buzău în adevărate bijuterii. Tânăra a creat cinci brăţări identice cu deliciile buzoniene, pentru care a primit oferte din toată Europa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 15 august. Elogii pentru David Popovici în presa internaţională