Antena Meniu Search
x

Observator de bine, 15 iulie 2021. O româncă a luat cea mai mare notă din Madrid la Evaluarea Națională din Spania

Observator de bine, 15 iulie 2021.

de Redactia Observator

la 15.07.2021, 23:37

O româncă a luat una dintre cele mai mari note la Evaluarea Naţională din Spania
O româncă a luat una dintre cele mai mari note la Evaluarea Naţională din Spania - Facebook / Ambasada României în Spania

Observator de bine, știrile zilei de 15 iulie 2021

1) O româncă a luat una dintre cele mai mari note la Evaluarea Naţională din Spania. Tânăra a declarat că vrea îşi continue studiile în domeniul economiei, iar apoi să îşi facă o carieră de succes acasă, la noi în ţară.

2) Moment emoţionant în China, unde un tată şi-a regăsit fiul la 24 de ani de când a fost răpit din faţa casei. În tot acest timp, bărbatul l-a căutat neîncetat cu motocicleta prin ţară şi a străbătut peste 500.000 de kilometri.

3) Uniunea Europeană se pregăteşte să ia o decizie istorică, pentru a reduce drastic poluarea. Până în 2035, ar urma să fie interzisă vânzarea maşinilor noi pe benzină sau diesel.

4) România va trimite Vietnamului 100.000 de doze de vaccin anti-covid produs de AstraZeneca, cu titlul de ajutor umanitar. În urmă cu un an, ţara asiatică ne-a ajutat cu materiale medicale, pentru a face faţă pandemiei.

5) Jeff Bezos donează 200 de milioane de dolari celui mai mare muzeu aerospaţial din lume, Smithsonian Institution. Anunţul vine cu doar câteva zile înainte ca fostul şef Amazon să efectueze un zbor la marginea spaţiului, la bordul navei New Shepard.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 15 iulie 2021. O româncă a luat cea mai mare notă din Madrid la Evaluarea Națională din Spania