Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 15 iulie 2022. Aeroportul din Cluj vine cu o premieră în Europa de Est

Observator de bine, 15 iulie 2022.

de Redactia Observator

la 15.07.2022, 16:26

Observator de Bine
Observator de Bine

Observator de bine, știrile zilei de 15 iulie

1) România a obținut primul loc în Europa la Olimpiada Internațională de Matematică. Ministrul Educaţiei a anunţat că este cea mai mare performanţă din ultimii 25 de ani.

2) Aeroportul din Cluj vine cu o premieră în ţara noastră şi chiar în Europa de Est. Controlul se desfăşoară cu echipamente de ultimă generaţie, iar pasagerii nu mai trebuie să scoată din bagaje electronicele sau lichidele.

3) Soldaţii români au deschis parada militară de la Paris de Ziua Franţei. Este vorba de 12 membri ai Brigăzii 30 Gardă Mihai Viteazul, care au defilat pe Champs Elysees.

4) Sportivii români au luat 55 de medalii de aur la Campionatul Mondial de Karate din Statele Unite. Ţara noastră s-a clasat pe locul 2 în ierarhia pe naţiuni, în faţa Angliei, Italiei sau Franţei.

5) Doi soţi din Baia Mare şi-au transformat curtea în tabără pentru cei mici. Elevii pot veni aici gratis timp de o săptămână, unde au parte de activităţi educative şi distractive pe timp de vară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 15 iulie 2022. Aeroportul din Cluj vine cu o premieră în Europa de Est