Antena Meniu Search
x

Video Cine sunt sportivii români care au obţinut 141 de medalii la Campionatul Mondial de Karate WUKF din America

Cei 44 de practicanți de arte marțiale s-au întors acasă cu 55 de medalii de aur și s-au clasat astfel pe locul 2 în ierarhia pe națiuni, în fața unor echipe foarte puternice, cum ar fi Anglia, Italia sau Franța.

Raluca Bădică
de Raluca Bădică

la 14.07.2022, 14:13

Vezi și

Campionii s-au întors din Florida foarte mândrii de reușitele lor. Aceștia au declarat că turneul din Florida a fost o experieță nouă și sunt foarte fericiți deoarece au reușit să obțină premii la toate categoriile.

“Ne-am întors cu premii la toate categoriile. Locurile mele au fost 1 și 2”, a declarat sportiva Andra Novitchi.

“Eu am reușit să iau patru medalii, dintre care trei de locul 2 și una de locul 3”, a spus Darius Manea.

Sportiva Bianca Dumitru s-a întors și ea acasă cu premii. Aceasta a reușit să câstige șase medalii, de aur, argint și bronz. “Eu am reușit să iau șase medalii. Două de aur, două de argint și două de bronz”, a împărtășit aceasta cu echipa Observator.

Pe acelaşi subiect

“Eu am obținut 4 medalii. Două de aur și două de argint”, a declarat Isabela Lambes, colega acestora.

Aceștia sunt pasionați de karate și practică acest sport de mai bine de 13 ani, iar antrenamentele sunt foarte intese. “Avem luni, miercuri, vineri și sâmbătă antrenamete. Antrenamentele de luni, miercuri și vineri țin în jur de o o oră și jumătate, chiar două, iar cel de sâmbătă ține 3 ore”, a adăugat sportivul Darius Manea.

“La nivel de țări a ieșit pe locul 2 România”, a declarat Andra Novitchi.

Cel mai emoționant moment de pe întregul parcurs al campinatului, este cel în care campionii aud și cântă imnul țării. “Ești mândru că reprezinți țara ta şi simți tu că eşti împlinit și ai realizat ceea ce îți doreai”, a declarant Bianca Dumitru.

Sportivii au avut momente în care s-au accidentat pe parcursul meciurilor

“Sunt situații în timpul meciului când te poți accidenta, dar acest sport ne învață să ne respectăm adversarul și s avem o conduită și disciplină și indiferent de situația în care ne aflăm să putem spune os și să trecem mai departe. Os reprezintă un semn de respect”, spune Darius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Cine sunt sportivii români care au obţinut 141 de medalii la Campionatul Mondial de Karate WUKF din America