Antena Meniu Search
x

Doi soţi din Baia Mare şi-au transformat curtea în tabără. Prichindeii au renunţat la telefoane şi se bucură de jocuri creative

O familie din Baia Mare a găsit o soluţie pentru ca cei mici să aibă parte de activităţi educative şi distractive pe timp de vară. Au organizat o tabără de vară în propria curte, unde toți copiii sunt bineveniți. Prichindeii au renunţat la telefoane şi tablete şi se bucură în fiecare zi de jocuri creative şi de mişcarea în aer liber.

de Redactia Observator

la 15.07.2022, 08:30

Vezi și

Giulia Ştrebeli şi soţul ei şi-au transformat casa şi grădina într-un loc de joacă pentru copii. "Tabăra din curtea noastră", aşa cum este numit proiectul din ograda proprie, a luat naştere din dorinţa de a-i face pe copiii lor să renunţe la gadgeturi şi să se joace mai mult în curte, cu prietenii. 

Giulia Ştrebeli - gazdă: Ca şi activităţi avem atât jocuri energice cât şi jocuri creative. La partea de energice sunt jocuri atât inventate de noi cât şi preluate din alte şcoli şi grădiniţe. Iar la partea de creaţie avem pictură, desen, modelaj cu slime, care le place enorm copiilor, şi plastefină făcută de mânuţele noastre.

Copiii sunt fericiţi că au parteneri de joacă şi că descoperă jocuri şi activităţi noi. Printre preferatele lor. ghicitul sortimentului de mâncare atunci când sunt legaţi la ochi. 

Vacanţa de vară e abia la jumătate, aşa că părinţii se bucură că cei mici au unde să se joace şi să interacţioneze cu alţi copii. 

Răzvan Paşca, părinte: Am adus copii, lipsindu-le grădiniţa, i-am adus să socializeze şi cu alţi copii. Au nişte condiţii extraordinare pentru copii şi se simt extraordinar. Ne spun asta în fiecare zi. 

La finalul activităţilor, copiii, împreună cu voluntarii, vizitează diferite muzee şi parcuri din Baia Mare. Tabăra durează o săptămână şi pot participa copii de toate vârstele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Doi soţi din Baia Mare şi-au transformat curtea în tabără. Prichindeii au renunţat la telefoane şi se bucură de jocuri creative