Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 17 februarie 2022. Bilet unic pe mijloacele de transport din Bucureşti-Ilfov

Observator de bine, 17 februarie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 17.02.2022, 16:52

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 17 februarie

1) Medicii americani au reuşit în premieră mondială să vindece o femeie de HIV şi leucemie acută. Tratamentul aplicat este unul riscant şi poate fi aplicat doar pacienţilor cu forme grave de boală.

2) Opt din zece companii intenţionează să mărească salariile angajaţilor în acest an. Aproape jumătate dintre ele spun că au în plan o creştere de cel puţin 10%.

3) De astăzi, se poate călători cu un singur bilet pe mijloacele de transport din Bucureşti-Ilfov. Abonamentul comun va costa de la 20 de lei pentru o zi la 2.000 de lei pe tot anul.

4) Şeful Moderna este de părere că suntem în etapa finală a pandemiei de covid-19. Şansele ca o nouă mutaţie periculoasă să mai apară sunt foarte mici, iar ultima variantă Omicron s-a dovedit a fi mai puţin periculoasă decăt Delta.

5) Un fermier din Israel a doborât recordul mondial Guinness pentru cea mai grea... căpșună. Exemplarul lui Ariel cântărește 289 de grame şi este de peste 24 de ori mai mare decât media.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 17 februarie 2022. Bilet unic pe mijloacele de transport din Bucureşti-Ilfov