Antena Meniu Search
x

De astăzi se poate călători cu un singur bilet sau abonament pe toate mijloacele de transport din Bucureşti-Ilfov

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu anunţă că de astăzi se poate călători cu un singur bilet sau abonament pe toate mijloacele de transport disponibile în zona Bucureşti-Ilfov: tren, metrou, autobuz, tramvai şi troilebuz, după ce a semnat Ordinul de ministru.

de Redactia Observator

la 17.02.2022, 13:40

Vezi și

”De astăzi se poate călători cu un singur bilet sau abonament pe toate mijloacele de transport disponibile în zona Bucureşti-Ilfov: tren, metrou, autobuz, tramvai şi troilebuz! Am semnat Ordinul de ministru necesar”, spune ministrul Transporturilor într-o postare. 

Potrivit lui Grindeanu, ”noile titluri de călătorie sunt valabile pentru intervale de: 24 h/ 72 h/ 1 lună/ 6 luni/ 12 luni”. 

”Titlurile de călătorie metropolitane integrate cu valabilitate de 24 de ore şi 72 de ore permit oricâte transbordări pe orice vehicul de transport de suprafaţă, metrou şi feroviar doar pe ruta: Gara de Nord (staţia Bucureşti Nord) – Aeroportul Henri Coandă, în regiunea Bucureşti-Ilfov”, mai spune ministrul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Dacă v-aţi achiziţiona o maşină nouă, aţi opta pentru un autoturism electric?
Observator » Evenimente » De astăzi se poate călători cu un singur bilet sau abonament pe toate mijloacele de transport din Bucureşti-Ilfov