Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 17 ianuarie 2022. Un jandarm a returnat un porfotel cu 9.000 de lei, găsit pe pârtie

Observator de bine, 17 ianuarie 2022, prezentat de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 17.01.2022, 17:13

Mihaela Donosa
Mihaela Donosa

Observator de bine, știrile zilei de 17 ianuarie

1) Gest impresionant al unui jandarm din Gorj, care a găsit un portofel 9.000 de lei pe pârtia de la Rânca. Bărbatul l-a identificat pe proprietar pe baza bonului de cazare şi a mers la adresă pentru a-i înapoia bunurile.

2) Moment adorabil surprins de camere în Parcul Natural Putna din Vrancea. Celebrul urs "Baloo" a fost filmat în timp ce se foloseşte de un arbore pentru a se scărpina pe spate

3) Anglia caută un rege care să administreze o insulă timp de un deceniu. Alesul va fi încoronat în cadrul unei ceremonii, după care va trebui să se ocupe de un castel şi de un han vechi de trei sute de ani.

4) Două românce s-au calificat în turul al doilea la Australian Open. Elena Gabriela Ruse şi Jaqueline Cristian şi-au învins adversarele în două seturi şi şi-au asigurat un premiu de 100.000 de euro.

5) Experienţă de vis pentru un britanic, care a zburat singur în avion din Londra până în Florida. Tânărul spune că a fost răsfăţat de stewardese, care i-au oferit gustări nelimitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 17 ianuarie 2022. Un jandarm a returnat un porfotel cu 9.000 de lei, găsit pe pârtie