Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 18 august. Medalie de aur pentru România la Campionatul European de Atletism

Observator de bine, 18 august 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 18.08.2022 , 15:53

Oana Ormenişan Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 18 august

1) România a obţinut prima medalie de aur la Campionatul European de Atletism de la Munchen. Bianca Ghelber s-a clasat pe primul loc în finală, la proba de aruncare a ciocanului.

Articolul continuă după reclamă

2) Surpriză mare pentru Papa Francisc, în timpul audienţei săptămânale de la Vatican. Un băieţel curios a apărut brusc pe scenă alături de Suveranul Pontif şi a ascultat cuminte predica timp de câteva minute.

3) Un pensionar din Germania a găsit în grădina sa un sac de gunoi plin cu bijuterii şi 100.000 de euro. Poliţia l-a informat că poate păstra toată "comoara", deoarece timp de şase luni nimeni nu s-a prezentat ca să o revendice.

4) Oamenii de ştiinţă vor să "reînvie" tigrul tasmanian, care a dispărut acum un secol. Cercetătorii sunt încrezători că primul specimen ar putea fi reintrodus în sălbăticie peste 10 ani.

5) Emma Răducanu a spulberat-o pe legendara Serena Williams la turneul de la Cincinnati. Sportiva de origine româna a învins-o în doar două seturi, scor 6-4, 6-0.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 18 august. Medalie de aur pentru România la Campionatul European de Atletism