Meniu
Search
x

Video Observator de bine, 18 august. Medalie de aur pentru România la Campionatul European de Atletism

Observator de bine, 18 august 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

De Oana Ormenişan la 18.08.2022, 15:53

Observator de bine, știrile zilei de 18 august

1) România a obţinut prima medalie de aur la Campionatul European de Atletism de la Munchen. Bianca Ghelber s-a clasat pe primul loc în finală, la proba de aruncare a ciocanului.

2) Surpriză mare pentru Papa Francisc, în timpul audienţei săptămânale de la Vatican. Un băieţel curios a apărut brusc pe scenă alături de Suveranul Pontif şi a ascultat cuminte predica timp de câteva minute.

3) Un pensionar din Germania a găsit în grădina sa un sac de gunoi plin cu bijuterii şi 100.000 de euro. Poliţia l-a informat că poate păstra toată "comoara", deoarece timp de şase luni nimeni nu s-a prezentat ca să o revendice.

4) Oamenii de ştiinţă vor să "reînvie" tigrul tasmanian, care a dispărut acum un secol. Cercetătorii sunt încrezători că primul specimen ar putea fi reintrodus în sălbăticie peste 10 ani.

5) Emma Răducanu a spulberat-o pe legendara Serena Williams la turneul de la Cincinnati. Sportiva de origine româna a învins-o în doar două seturi, scor 6-4, 6-0.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 18 august. Medalie de aur pentru România la Campionatul European de Atletism