Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 19 martie 2021. „Criza” AstraZeneca s-a încheiat; Spital de urgență pentru animale, la Iași

Observator de bine, 19 martie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 19.03.2021, 21:21

Francesca Simionescu vă prezintă știrile zilei la Observator Update
Francesca Simionescu vă prezintă știrile zilei la Observator Update
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Observator de bine, știrile zilei de 19 martie 2021

1) Agenția Europeană a Medicamentului a anunțat că vaccinul AstraZeneca este sigur și eficient. Mai multe țări din Uniunea Europeană au reluat deja procesul de imunizare cu acest ser. România a decis și ea, astfel, să scoată din carantină lotul considerat cu probleme.

2) Românii cu siguranță au umor! Momentul în care lui Marcel Ciolacu i-au "ieșit" banii din sacou a devenit subiect de glume pe Internet. Întreaga clasă politică a fost luată la țintă.

3) La Universitatea de Medicină Veterinară din Iași a fost deschis singurul spital de urgență pentru animale, din Moldova. Unitatea funcționează non-stop.

4) Facebook va renunța să mai recomande grupuri politice. Compania vrea să reducă astfel nivelul de dezinformare din rețeaua socială.

5) O profesoară din Oradea a renunțat la catedră și a devenit "freelancer". Tânăra spune că doar așa poate preda după metode creative și atractive pentru elevi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 19 martie 2021. „Criza” AstraZeneca s-a încheiat; Spital de urgență pentru animale, la Iași