Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 2 august 2022. Cel mai mare contract pentru o autostradă din România

Observator de bine, 2 august 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 02.08.2022 , 16:53

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 2 august

1) A fost semnat cel mai mare contract pentru o autostradă din România, în valoare de 6 miliarde de lei. Şoseaua va traversa în premieră Munţii Carpaţi şi ar trebui să fie gata în 2027.

Articolul continuă după reclamă

2) Prima pizza din lume cu aur de 24 de karate se prepară la Veneţia şi este făcută de un român. Cei care vor să se bucure de un astfel de preparat excentric plătesc în jur de 90 de euro.

3) Jennifer Lopez a revenit pe scenă, într-un concert caritabil susţinut pe insula Capri. La eveniment au fost prezente staruri precum Leonardo DiCaprio şi Jamie Foxx, iar banii strânşi vor fi donaţi Ucrainei şi Siriei, ţări afectate de războaie.

4) Siamezii din Brazilia care erau uniti în zona capului au fost despărţiţi cu succes, după o intervenţie care a durat 27 de ore. La operaţie au luat parte 100 de cadre medicale, care s-au pregătit timp de mai multe luni cu ajutorul realităţii virtuale.

5) Povestea unui poştaş de 24 de ani din Franţa face senzaţie în presa internaţională. Tânărul este singura persoană care livrează corespondenţa cu barca, într-o mică localitate din nordul ţării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 2 august 2022. Cel mai mare contract pentru o autostradă din România