Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 2 noiembrie 2022. Compania finlandeză Nokian Tyres a decis să investească 650 milioane de euro în România

Observator de bine, 2 noiembrie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 02.11.2022, 17:17

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 2 noiembrie

1) Compania finlandeză Nokian Tyres a decis să investească 650 milioane de euro în România. Cu aceşti bani, la Oradea va fi construită prima fabrică cu emisii zero de dioxid de carbon din industria de anvelope.

2) Spaţii moderne de recreere, terenuri de sport, o pădure urbană şi chiar şi o plajă. De la anul, o echipă de arhitecţi din România şi Belgia se va apuca să transforme radical Parcul Lacul Morii din Bucureşti.

3) Celebra Fabrică de Zahăr Bod va relua producţia din culturile de sfeclă. Conducerea anunţă că a început deja negocierile cu fermierii care sunt interesaţi să îşi vândă culturile.

4) Cel mai mare parc solar din Europa va fi construit la Arad. Producţia anuală de energie va acoperi necesarul de energie pentru 1 milion de gospodării şi va genera 500 de locuri de muncă.

5) Taylor Swift şi-a trecut în palmares un record greu de egalat. Este prima cântăreaţă din istorie care ocupă toate locurile din Top Ten Bilboard, în Statele Unite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 2 noiembrie 2022. Compania finlandeză Nokian Tyres a decis să investească 650 milioane de euro în România