Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 20 iulie 2021. Elevii români i-au învins pe cei americani la campionatul de robotică, desfășurat la Chicago

Observator de bine, 20 iulie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 21.07.2021, 00:08

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 20 iulie 2021

1) Călătoria istorică în spaţiu a miliardarului Jeff Bezos s-a dovedit a fi un succes major. Echipajul s-a întors în siguranţă pe Pământ în capsula New Shepard, după un zbor care a durat 11 minute.

2) Elevii români au terminat pe primul loc la Campionatul Internaţional de Robotică din Chicago. Este pentru prima oară din 1989 când o echipă din afara Statelor Unite reușește să câştige un concurs pe pământ american.

3) Un spital din Oradea le oferă pacienţilor meniuri şi îl lasă pe ei să decidă ce vor să mănânce. Aceştia pot alege între 27 de tipuri de diete, în funcţie de afecţiunile de care suferă.

4) Un pescar din Statele Unite a reuşit să prindă un homar albastru, extrem de rar, şansele pentru o asemenea captură fiind de una la două milioane. Bărbatul spune că i-a dat drumul înapoi în ocean, deoarece era un exemplar prea frumos pentru a nu fi lăsat liber.

5) Un safir din Caşmir de 27 de carate a fost adjudecat cu peste 2 milioane de euro, la o licitaţie organizată la Monaco. Piatra preţioasă a fost cumpărată de o persoană din Italia, care a preferat să rămână anonimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 20 iulie 2021. Elevii români i-au învins pe cei americani la campionatul de robotică, desfășurat la Chicago