Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 20 septembrie 2021. România, victorie în Cupa Davis; motan regăsit de stăpâni după 10 ani

Observator de bine, 20 septembrie 2021, prezentat de Mihaela Călin.

Mihaela Călin
de Mihaela Călin

la 20.09.2021, 19:49

Mihaela Călin
Mihaela Călin

Observator de bine, știrile zilei de 20 septembrie 2021

1) Celebrul actor John Malkovich va juca rolul lui Sergiu Celibidache în filmul "The Yellow Tie". Scenarist şi regizor al peliculei este fiul dirijorului, Serge Celibidache.

2) România a învins Portugalia cu 3 la 1 în Grupa Mondială a Cupei Davis. Marius Copil a adus toate cele 3 puncte, iar ţara noastră va juca barajul pentru turneul final în noiembrie.

3) Evaluatorii UNESCO şi-au încheiat misiunea în Ţinutul Buzăului, iar la final au avut numai cuvinte de laudă. În functie de raportul acestora, zona ar putea deveni Geoparc Global.

4) Prima misiune spaţiala cu echipaj format exclusiv din civili s-a încheiat cu succes. Cei patru astronauţi amatori au revenit pe Pământ, după trei zile petrecute pe orbită.

5) Un motan dat dispărut în Scoţia s-a întors alături de stăpânii săi după mai bine de 10 ani. Felina a fost găsită de o asociaţie care se ocupă de îngrijirea animalelor, iar revederea a fost una emoţionantă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 20 septembrie 2021. România, victorie în Cupa Davis; motan regăsit de stăpâni după 10 ani