Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 22 aprilie 2021. NASA a produs oxigen pe Marte; O companie românească, moment istoric pe Wall Street

Observator de bine, 22 aprilie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 22.04.2021, 14:51

Greta Gavrilă prezintă Observator de bine
Greta Gavrillă îți oferă o selecție de știri pozitive
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Observator de bine, știrile zilei de 22 aprilie 2021

1) NASA a reuşit o nouă premieră în misiunea de pe Marte. Roverul Perseverance a transformat dioxidul de carbon din atmosfera planetei roşii în oxigen.

2) UiPath a ajuns la o valoare de piaţă de 37,7 miliarde de dolari, după listarea la bursa din New York. Compania fondată în România a pornit cu 10 angajaţi dintr-un mic apartament din Bucureşti.

3) Europenii încep administrarea vaccinului Johnson & Johnson. Serul a primit aviz favorabil din partea Agenției Europeane a Medicamentului.

4) Larisa Iordache s-a calificat la Jocurile Olimpice. Team Romania a ajuns astfel la 61 de sportivi, care vor concura la Tokyo la 13 discipline sportive.

5) Organizaţia Mondială a Sănătăţii lansează o nouă iniţiativă pentru a stopa răspândirea malariei. 25 de ţări vor beneficia de ajutor specializat pentru a elimina această boală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 22 aprilie 2021. NASA a produs oxigen pe Marte; O companie românească, moment istoric pe Wall Street