Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 23 februarie 2022. România ar putea avea un nou aeroport regional

Observator de bine, 23 februarie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 23.02.2022, 18:37

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 23 februarie

1) Premierul Nicolae Ciucă anunţă relaxări ale restricţiilor, din luna martie. Ultimele date arată că am intrat pe o linie descendentă în valul 5 al pandemiei.

2) România ar putea avea un nou aeroport regional, în zona Galați-Brăila. Cele două judeţe şi-au "dat mâna" pentru a transforma în realitate unul dintre cele mai aşteptate proiecte din ultimii ani.

3) Un reporter de la Associated Press a devenit faimos pe internet după ce a transmis de la Kiev în şase limbi diferite. În decurs de câteva ore, Philip Crowther a vorbit în engleză, luxemburgheză, spaniolă, portugheză, franceză şi germană.

4) O căţeluşă dintr-o comună de lângă Târgu Mureş îi învaţă pe localnici să aibă grijă de mediul înconjurător. Aceasta a fost dresată să strângă gunoaiele de pe străzi sau chiar să ducă sacii cu deşeuri la autospeciala de salubritate.

5) Imagini extrem de rare surprinse de camerele de monitorizare amplasate în Parcul Naţional Retezat. Doi pui din specia râs au fost filmaţi în timp ce explorează teritoriul alături de mama lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 23 februarie 2022. România ar putea avea un nou aeroport regional