Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 23 ianuarie 2023. Într-un hotel din Europa, turiştii pot dormi în două state în acelaşi timp

Observator de bine, 23 ianuarie 2023, prezentat de Oana Ormenişan. 

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 23.01.2023, 14:58

Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 23 ianuarie 2023

1) Un mare maestru ucrainean a ales să joace şah sub steagul României. Kirill Shevchenko are 20 de ani, iar în acest moment este locul 78 în lume.

2) Elicopterele SMURD vor putea ateriza şi noaptea pe heliportul din Târgu Jiu. Graţie unui proiect în valoare de 4 milioane de lei, medicii vor putea ajunge 24 de ore din 24 mai rapid la pacienţi.

3) Un tânăr din Constanţa a găsit, cu ajutorul unui detector de metale, un vas din ceramică plin cu monede vechi. Experţii spun că artefactele sunt din bronz şi datează din secolul al treilea.

4) Legendarul astronaut Buzz Aldrin s-a căsătorit cu partenera sa, o româncă. Anca Faur s-a născut la Deva şi este doctor în chimie.

5) Într-un hotel din Europa, turiştii pot dormi în două state în acelaşi timp. Clădirea se află atât pe teritoriul Franţei, cât şi al Elveţiei, iar graniţa dintre ţări trece chiar prin mijlocul patului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 23 ianuarie 2023. Într-un hotel din Europa, turiştii pot dormi în două state în acelaşi timp