Antena Meniu Search
x

Video Marele maestru ucrainean Kirill Shevchenko va juca pentru țara noastră. Federaţia Română de Şah: "Suntem mândri că ne-ai ales pe noi!"

Federaţia Română de Şah a anunţat că marele maestru ucrainean Kirill Shevchenko a ales să joace şah sub steagul României. "Bun venit, Kirill! Suntem mândri că ne-ai ales pe noi!", au transmis reprezentanții federației într-un mesaj postat pe Facebook. Kirill a devenit mare maestru în 2017, la doar 14 ani, iar în acest moment este numărul 78 mondial.

de Redactia Observator

la 20.01.2023, 20:49

Vezi și

Kirill Shevchenko a devenit mare maestru în 2017, la doar 14 ani, iar în acest moment, la 20 de ani, este numărul 78 mondial, potrivit news.ro. În 2021 a câştigat medalia de aur cu echipa Ucrainei la Campionatul European de Şah pe Echipe.

"Suntem fericiți și onorați să anunțăm că unul dintre cei mai tineri și mai de perspectivă șahiști din lume, marele maestru ucrainean Kirill Shevchenko, a ales să joace șah sub steagul României. Bun venit, Kirill! Suntem mândri că ne-ai ales pe noi!", a transmis Federația Română de Șah, prin intermediul unei postări pe Facebook. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Marele maestru ucrainean Kirill Shevchenko va juca pentru țara noastră. Federaţia Română de Şah: "Suntem mândri că ne-ai ales pe noi!"