Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 23 noiembrie 2022. Guvernul sprijină familiile cu 15.000 de lei pentru fertilizare in vitro

Observator de bine, 23 noiembrie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 23.11.2022, 17:38

Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 23 noiembrie

1) Românii care nu pot avea copii pe cale naturală vor primi ajutor din partea statului. Guvernul a decis să deconteze procedurile de fertilizare in vitro, sub forma unor vouchere de 15.000 de lei.

2) Unul din cele mai frumoase monumente din Brașov este din nou al comunității. Instanța supremă a decis ca, după 7 ani de procese, Cetatea Brașovului să revină în patrimoniul public.

3) Criminalistica stârnește tot mai mult interesul tinerilor, mai ales atunci când este prezentată într-un mod atractiv. Asta se întâmplă la Târgu Mureş, unde studenţii pot învăţa într-un laborator modern, dotat la standarde europene. 

4) Jay Leno a fost externat din spital, după ce a primit tratament pentru arsurile suferite în urma unui incendiu. Comediantul american s-a fotografiat vesel, alături de asistente, la ieşirea din spital. 

5) Țara care va câştiga campionatul mondial va primi încă un premiu, aproape la fel de preţios ca trofeul. Unul dintre sponsori va oferi bere în valoare de 75 de milioane de dolari, care a rămas în depozite după ce Qatar a interzis alcoolul pe stadioane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 23 noiembrie 2022. Guvernul sprijină familiile cu 15.000 de lei pentru fertilizare in vitro