Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 24 decembrie 2020. Alessandra Stoicescu, interviu cu Moş Crăciun în seara de Ajun

Observator de bine: Alessandra Stoicescu, interviu în exclusivitate cu Moş Crăciun în seara de Ajun, iar Moș Crăciun a venit pentru Cătălina, fetiţa care își trăiește viața între dorințele ei și nevoile surorii bolnave.

de Redactia Observator

la 24.12.2020, 11:18

Vezi și

Observator de bine, ştirile zilei de 24 decembrie 2020

1) În cea mai importantă seară din an pentru cei mici, pe 24 decembrie, de la ora 19.00, Alessandra Stoicescu îl va avea ca invitat pe cel mai important bătrânel, așteptat în Ajun de copiii din întreaga lume, dar şi pe fiica ei, micuța Sara. 

2) De câţiva ani, Cătălina îşi dorea o chitară şi o bicicletă, dar n-a fost să fie până acum. Banii familiei se împart între dorințele Cătălinei și nevoile surioarei mai mici, Karina, care suferă de o boală genetică. Prin intermediul platformei Ajut eu, românii au devenit ajutoarele lui Moş Crăciun, iar Mihai Morar i-a adus Cătălinei cadourile mult dorite: o bicicletă și o chitară.

3) Alina Rotaru a transformat ceara brută în artă. Artista din Craiova ştie să sculpteze în ceară, iar lumânările care ies din atelierul ei îi lasă pe clienţi fără cuvinte.

4) Jandarmii din Galaţi au dăruit un camion plin cu mobilier şcolar şi rechizite copiilor din Aldeşti. 35 de bănci şi scaune, dar şi zeci de rechizite au fost încărcate în camion la sediul Jandarmeriei. Când şcoala îşi va redeschide porţile micii şcolari vor avea parte de o surpriză. Vor deprinde tainele învăţatului în săli de clase cum nu au avut vreodată.

5) Preotul Marcel Şelişte aduce speranță la căpătâiul celor suferinzi. Părintele a ales ca în loc de biserică să slujească în spital. Este, de ani buni, figura blândă care încurajează micuţii pacienţi ai secţiei de Oncologie din Spitalul Judeţean Craiova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 24 decembrie 2020. Alessandra Stoicescu, interviu cu Moş Crăciun în seara de Ajun