Antena Meniu Search
x

Video Jandarmii din Galaţi au dăruit un camion plin cu mobilier şcolar şi rechizite copiilor din Aldeşti

Campania Ajut Eu l-a mobilizat şi pe Moş Crăciun, care şi-a trimis ajutoarele - jandarmi gălăţeni în uniformă - într-un sat din judeţ. Cei 35 de copii care merg la şcoala din Aldeşti, au primit un camion plin cu mobilier şcolar şi rechizite, lucruri esenţiale care le lipseau de ani buni.

de Adrian Obreja

la 23.12.2020, 22:34

Vezi și
  • La şcoala din Aldesti învaţă 35 de copii la şcoala generală şi alţi 17 la grădiniţă

35 de bănci şi scaune, dar şi zeci de rechizite au fost încărcate în camion la sediul Jandarmeriei. Toate cu destinatia Aldesti, un sat din nordul judeţului Galaţi. Copiilor de la şcoală le lipseau aceste lucruri. După o oră şi jumătate, camionul a ajuns la destinaţie: un sat în care nu există nici măcar asfalt.

Când şcoala îşi va redeschide porţile micii şcolari vor avea parte de o surpriză. Vor deprinde tainele învăţatului în săli de clase cum nu au avut vreodată. 

Adrian Obreja, reporter Observator: Pentru copiii din aldesti scoala se desfasura in fiecare zi cu un astfel dr mobilier care se dezintegreaza pur si simplu. Scaunele nu mai vorbim de ele, care sunt rupte efectiv. 

Învăţătoarele din Aldeşti au scris un mesaj în cadrul campaniei Ajut Eu. Cereau ajutor pentru elevii care învaţă în clase cu mobilier vechi de peste 30 de ani dar şi rechizitele pentru copiii fără posibilităţi. 

Sofia Ghimpu, invatatoare: M-a impresionat ce am vazut la televizor, cate cazuri sunt rezolvaze si am zis de ce nu, sa incerc sa postez ceea ce ne-am dori si noi la scoala noastra.

Jandarmii gălăţeni au răspuns AJUT EU. În doar câteva zile au strâns mobilierul, l-au recondiţionat şi au cumpărat rechizitele. 

Mircea Badin - purtător de cuvânt IJJ Galati: Nevoile lor sunt destul de mari si le-am vazut astazi cand am venit aici. Ne-am implicat permanent in astfel de actiuni si nu suntem la prima  de acest gen si sunt sigur ca nici la ultima. De ce facem treaba asta? Copiii sunt viitorul nostru si...scuze emotiile...

La şcoala din Aldesti învaţă 35 de copii la şcoala generală şi alţi 17 la grădiniţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Jandarmii din Galaţi au dăruit un camion plin cu mobilier şcolar şi rechizite copiilor din Aldeşti