Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 25 ianuarie 2022. Telescopul Spaţial James Webb a ajuns cu bine la destinaţie

Observator de bine, 25 ianuarie 2022, prezentat de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 25.01.2022, 18:04

Mihaela Donosa
Mihaela Donosa

Observator de bine, știrile zilei de 25 ianuarie

1) Greva STB s-a încheiat, după 5 zile în care Capitala a fost aproape paralizată. Marţi dimineaţă pe traseu au ieşit toate autobuzele, tramvaiele şi troleibuzele.

2) Încă un sportiv român s-a calificat la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing. Sorin Mitrofan va participa la proba de sărituri cu schiurile, astfel că ţara noastră va avea în total 22 competitori.

3) Telescopul Spaţial James Webb a ajuns cu bine la destinaţie, la 1,5 milioane de kilometri faţă de Pământ. Obiectivul lui este să observe primele stele din cosmos şi să dezvăluie misterele universului.

4) Gest impresionant al unui britanic de 19 ani, bolnav de cancer în fază terminală. Tânărul şi-a donat economiile de-o viaţă pentru tratarea unui băieţel de 6 ani, care se luptă la rândul lui cu aceeaşi boală.

5) Leo Messi a primit un tricou cu dedicaţie de la Papa Francisc. Suveranul Pontif este cunoscut drept un mare fan al fotbalului şi ţine cu echipa Buenos Aires încă din copilărie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 25 ianuarie 2022. Telescopul Spaţial James Webb a ajuns cu bine la destinaţie