Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 26 ianuarie 2021. O nouă tranșă de vaccin anti-COVID a sosit în România

Observator de bine: președintele din Tadjikistan anunță că nu mai există coronavirus în țara sa; imagini rare surprinse cu un râs adult pe Valea Ierii, în judeţul Cluj.

de Redactia Observator

la 26.01.2021, 22:22

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 26 ianuarie 2021

1) O nouă tranșă de vaccin anti-COVID a sosit în România. Cele 95.940 de doze vor fi distribuite către toate centrele din țară. 

2) Emomali Rakhmon, președintele statului asiatic Tadjikistan, a anunțat că pandemia de coronavirus s-a încheiat în ţara sa. Doar 12 noi cazuri au fost înregistrate de la începutul anului. 

3) Chef Salvo Castro a ales să se stabilească în România. Bucătarul italian a gătit pentru Papa Ioan Paul al II-lea, dar şi pentru alte personalităţi din Italia şi de peste Ocean. 

4) Leonardo DiCaprio i-a scris lui Joe Biden pentru a-i cere să acţioneze în favoarea climatului. Scrisoarea deschisă a fost semnată de de personalităţi din lumea divertismentului şi cercetători.

5) Imagini inedite cu un râs adult au fost surprinse pe Valea Ierii, în judeţul Cluj. Animalul de pradă este greu de observat pentru că trăieşte izolat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 26 ianuarie 2021. O nouă tranșă de vaccin anti-COVID a sosit în România