Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 26 ianuarie 2022. A fost creată maşina zburătoare, care atinge 2.400 m altitudine

Observator de bine, 26 ianuarie 2022, prezentat de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 26.01.2022, 16:43

Mihaela Donosa
Mihaela Donosa

Observator de bine, știrile zilei de 26 ianuarie

1) Astăzi a început vaccinarea copiilor între 5 şi 11 ani. Serul este conceput special în doză pediatrică şi are menirea de a preveni formele severe de boală.

2) Studiile arată că sectorul de retail nu a fost afectat de pandemie şi şi-a păstrat dinamica locurilor de muncă. Domeniul este unul dintre cele mai stabile din România, iar salariile ajung şi la 28.000 de lei.

3) De la 1 februarie, am putea călătorii în ţările din Uniunea Europeană fără obligativitatea testului covid. Comisia Europeană a îndemnat toate statele membre să pună imediat în aplicare recomandarea.

4) O companie din Slovacia a creat maşina zburătoare, care poate atinge altitudinea de 2400 de metri. Vehiculul se transformă, în doar trei minute, dintr-un automobil sport într-un mic avion.

5) Disney Plus se va lansa şi în România în această vară. Serviciul de streaming cuprinde filme şi producţii de la Marvel, Pixar sau Star Wars.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 26 ianuarie 2022. A fost creată maşina zburătoare, care atinge 2.400 m altitudine