Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 26 octombrie 2021. Prinţesa Mako a Japoniei a ales dragostea în schimbul vieţii regale

Observator de bine, 26 octombrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 26.10.2021 , 20:49

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 26 octombrie 2021

1) Statuia Regelui Mihai I a fost dezvelită la Sinaia, la 100 de ani de la naşterea sa. Monumentul este amplasat în centrul oraşului şi a fost realizat de sculptorul Bogdan Ioan, în urma unui concurs naţional.

Articolul continuă după reclamă

2) Un sat de poveste din Mureş a devenit loc de întâlnire pentru turişti din toate colţurile lumii. Localnicii se mândresc că la ei ajung persoane chiar şi din New York, care plătesc bani buni pentru a-şi petrece weekendul aici.

3) Parisul plănuieşte să devină 100% un oraş al bicicletelor până în anul 2026. Este planul îndrăzneţ al autorităţilor franceze care investesc 250 de milioane de euro în infrastructura necesară.

4) Prinţesa Mako a Japoniei a ales dragostea în schimbul vieţii regale. Ea s-a căsătorit cu un fost coleg de universitate şi a renunţat la titlul de prinţesă şi la averea de peste 1 milion de dolari.

5) Orlando Bloom impresionează fanii de pe instagram, în rolul de tătic. Actorul a postat imagini în care apare că desenează margarete pe pereţi, în camera fiicei lui, Daisy.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cât de uşor vă este să operaţi în sistemul e-Factura?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 26 octombrie 2021. Prinţesa Mako a Japoniei a ales dragostea în schimbul vieţii regale