Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 28 ianuarie 2021. Considerată riscantă în România, ivermectina a devenit tratament aprobat în Slovacia

Observator de bine: Ministerul Sănătăţii a lansat broşura cu informaţii despre vaccinarea anti-Covid; un bebeluş „miracol” a învins mai multe boli.

de Redactia Observator

la 29.01.2021, 17:12

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 28 ianuarie 2021

1) Ivermectina a fost aprobată ca tratament pentru pacienții COVID-19, în Slovacia. În România, autorităţile nu o cosideră îndeajuns de eficientă, ba chiar riscantă.

2) Senatorul SUA Bernie Sanders va dona 1,8 milioane de dolari organizaţiilor caritabile. Banii au fost strânşi din vânzarea produselor cu celebra fotografie cu braţele încrucişate.

3) Un bebeluş „miracol”, cântărind la naştere doar 765 de grame, a învins mai multe boli. Archie a luptat cu bacteria E.coli, sepsis şi Covid, în primele opt săptămâni de viaţă.

4) Ministerul Sănătăţii a lansat broșura cu informații despre vaccinarea anti-COVID. Aceasta conţine 30 de răspunsuri la cele mai arzătoare întrebări.

5) Un copil din Australia a fost salvat de la înec de către un câine curajos. Câinele Max a plonjat în râu fără să mai aştepte ordin de la stăpânul său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 28 ianuarie 2021. Considerată riscantă în România, ivermectina a devenit tratament aprobat în Slovacia