Antena Meniu Search
x

Un câine curajos a plonjat în apă, într-o încercare disperată de a salva un copil de la înec, în Australia

Un copil a fost salvat de la înec de către un câine curajos. Animalul nu a mai aşteptat ordinul stăpânului în momentul în care a plonjat în apă. Cel mic nu mai avea puterea de a se menţine la suprafaţă sau de a mai ajunge la mal. Câinele Max a fost salvarea lui. Totul s-a petrecut în Australia.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 28.01.2021, 08:19

Totul s-a petrecut în Australia
Un copil a fost salvat de la înec de către un câine curajos. Animalul nu a mai aşteptat ordinul stăpânului în momentul în care a plonjat în apă - Profimedia Images
  • Un copil a fost recuperat dintr-un râu de către un câine curajos
  • Animalul nu a ezitat să sară în apă

Un câine curajos a salvat viața unui copil mic, care se afla la doar câteva secunde de a se îneca. Băiatul înota într-un râu, în momentul în care a început să dea semne că are dificultăţi şi că nu se mai poate menţine la suprafaţă. 

Incidentul a avut loc în Australia. Câinele, pe numele său Max, a plonjat în apă la îndemnul stăpânului care a văzut că cel mic nu se mai poate întoarce la mal. Purtându-și vesta de salvare, completată de un mâner lateral de care băiatul s-ar putea agăța, căţelul a reușit să-l tragă pe cel mic în siguranța pe uscat.

Proprietarul său, Rob Osborn, a fost primul care l-a văzut pe băiat aflat în primejdie, dar înainte de a-și putea începe misiunea de salvare, Max se aruncase deja în apă.

Max, erou pentru un copil, fără ca măcar să ştie

Potrivit presei locale, martorii susţin că cel mic a fost la doar câteva secunde de înec, în cazul în care câinele nu ar fi intrat în apă pentru a interveni. 

''Este cu siguranță un erou'', a spus Rob despre Max. 

Odată ce tânărul a fost salvat, Max a primit niște îmbrățișări mult meritate, în timp ce mama copilului i-a mulțumit lui Rob, potrivit dailystar.co.uk.

Nu este prima dată când câinii își riscă viața pentru a-și salva prietenii umani. Luna trecută, au apărut imagini incredibile despre un erou, pe numele lui Jack, care îşi dădea viața pentru a salva un copil de la atacul unui lup.

Și în luna noiembrie, un alt patruped curajos a salvat patru persoane prinse în interiorul unui spital, după izbucnirea unui incendiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un câine curajos a plonjat în apă, într-o încercare disperată de a salva un copil de la înec, în Australia