Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 28 iulie 2021. Prima medalie de aur pentru țara noastră la JO; Bulgaria elimină restricțiile pentru români

Observator de bine, 28 iulie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 28.07.2021, 22:51

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 28 iulie 2021

1) România a obţinut prima medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Toyko. Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au câştigat proba de dublu vâsle, la distanţă foarte mare de locul secund.

2) Bulgaria a eliminat toate restricțiile pentru români până la sfârșitul sezonului. Indiferent de situaţia epidemiologică, turiştii vor putea intra în ţara vecină doar cu buletinul sau paşaportul.

3) De zece ani de zile, doi profesori din Iaşi oferă meditaţii gratuite copiilor care vor să devină medici. Singura nota de 10 din judeţ la examenul de admitere din acest an a fost obţinută de o elevă pregătită de ei.

4) O felie de tort de la nunta Prinţului Charles cu Prinţesa Diana a fost scoasă la licitaţie, după 40 de ani. Preţul de pornire este de 500 de lire sterline, iar cumpărătorul a fost sfătuit de pe acum că nu ar fi o idee bună să o mănânce.

5) Bhutan a reuşit performanţa de a vaccina aproape întreaga populaţie elibigilă în numai 7 zile. Datale UNICEF arată că ţara cu 800.000 de locuitori a avut cea mai rapidă campanie de imunizare din lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 28 iulie 2021. Prima medalie de aur pentru țara noastră la JO; Bulgaria elimină restricțiile pentru români