Meniu
Search
x

Video Observator de bine, 30 septembrie 2021. Emma Răducanu vine în România, pentru turneul de la Cluj

Observator de bine, 30 septembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

De Greta Gavrilă la 30.09.2021, 19:36

Observator de bine, știrile zilei de 30 septembrie 2021

1) Cea mai în formă jucătoare de tenis din lume vine în România. Emma Răducanu a acceptat invitaţia organizatorilor de a juca în octombrie la turneul de la Cluj.

2) Peste o mie de oameni au asistat la un spectacol de lumini cu zeci de drone în Parcul Constantin Brâncuşi. În centrul atenţiei s-a aflat cea mai cunoscută dintre operele marelui sculptor, Coloana Infinitului.

3) O imagine cu un băiețel de 6 ani, care n-a ieșit din cuvântul părinţilor, a devenit virală. Elevul a pozat în albumul clasei cu masca pe faţă, după ce mama sa i-a cerut să nu şi-o dea jos la şcoală.

4) O casetă cu interviul lui John Lennon făcut de 4 adolescenţi din Danemarca a fost vandută cu $58.000 de dolari. Suma este una aproape dublă faţă de cât se anticipase înaintea licitaţiei.

5) Jurnalistul Jonathan Swan a câștigat un Emmy pentru interviul său cu Donald Trump. Australianul l-a chestionat insistent pe preşedintele american cu privire la pandemie, iar expresiile sale au devenit populare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 30 septembrie 2021. Emma Răducanu vine în România, pentru turneul de la Cluj