Antena Meniu Search
x

Video Spectacol de lumini la Târgu Jiu. Zeci de drone iluminate au zburat în sincron deasupra Coloanei Infinitului

Spectacol de lumini în jurul Coloanei Infinitului. Zeci de drone iluminate au zburat în sincron deasupra opreleor de arta din Târgu Jiu. Aparatele au luat forme diverse, de la porumbei, la conturul României. Sute de oameni au asistat cu emoție la eveniment.

de Redactia Observator

la 29.09.2021, 20:10

Vezi și

70 de drone au dansat în sincron, la Târgu Jiu, timp de aproape 10 minute. Spectacolul s-a desfuşurat deasupra sculpturilor lui Brâncuşi. Ideea i-a aparținut unui tânăr din Târgu Jiu. Este pentru a doua oară când îi încântă pe oameni cu spectacolul dronelor.

Mădălin Preda, inițiator proiect: Am venit cu un concept unic de această dată și cu o animație mult mai complexă cu un număr mult mai mare de drone. 

Participanţii au fost fascinaţi de întreg spectacolul

1000 de oameni au participat la eveniment şi au privit cu răsuflarea tăiată formele conturate pe cerul nopţii. "De data aceasta avem 70 de drone şi nu 50 cum a fost la primul spectacol  A fost un succes deosebit", a spus primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Pe acelaşi subiect

Localnic: Foarte frumos 

Reporter: Aţi fost şi data trecută?

Localnic: Nu, e prima dată când vin.

"Este interesant și este o idee foarte bună pentru Târgu Jiu și pentru faptul că ieșim și noi puțin. Am fost şi data trecută şi e nemaipomenit  Imaginile cu operele lui Brâncuși sunt cele mai elocvente pentru Gorj și pentru Târgu Jiu", spune un alt participant la eveniment.

Copii au fost și ei fascinați şi au avut modelele lor preferate. În cadrul aceluiași eveniment a avut loc și un concert de muzică clasică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Spectacol de lumini la Târgu Jiu. Zeci de drone iluminate au zburat în sincron deasupra Coloanei Infinitului