Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 4 februarie 2022. Descoperire uimitoare făcută în Munţii Vrancei

Observator de bine, 4 februarie 2022, prezentat de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 04.02.2022, 17:17

Mihaela Donosa
Mihaela Donosa

Observator de bine, știrile zilei de 4 februarie

1) Descoperire uimitoare făcută în Munţii Vrancei, într-o zonă sălbatică. Arheologii au dezgropat o fosilă de biban de mare, cu o vechime de 33 de milioane de ani.

2) Fotografii cu autografe ale unor artişti celebri vor fi scoase la licitaţie în premieră la Bucureşti. Printre cele mai cunoscute semnături se numără Brad Pitt, Arnold Schwarzenegger sau George Bush.

3) O femeie însărcinată în 8 luni a născut în timpul unui zbor transatlantic, din Ghana în Statele Unite. Din fericire pentru proaspăta mămică, la bordul avionului se aflau un medic şi o asistentă, care s-au asigurat ca totul să decurgă cu bine.

4) Legendarul antrenor Jose Mourinho a invitat la masă un fan care a reuşit să îl impresioneze profund. Tânărul a stat timp de o săptămâna în faţa clubului AS Roma cu o pancartă prin care i-a urat "la mulţi ani!".

5) Un francez spune că a reuşit să dea lovitura în afaceri cu berea albastră, pe care o produce din alge marine. Bărbatul a vândut 1.500 de sticle în câteva luni, iar acum face cu greu faţă cererii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 4 februarie 2022. Descoperire uimitoare făcută în Munţii Vrancei