Meniu
Search
x

Video Observator de bine, 4 iunie 2021. Kasparov, uimit de turneul din România; studentă salvată de medicii din Iași

Observator de bine, 4 iunie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

De Francesca Simionescu la 04.06.2021, 21:05

Observator de bine, știrile zilei de 4 iunie 2021

1) A doua etapă din programul Rabla pentru electrocasnice a început astăzi. Românii se pot înscrie din nou pentru a primi vouchere de cel mult 500 de lei.

2) O fetiță afgană de 4 ani a fost salvată de poliţiştii de frontieră români din Marea Mediterană. Micuţa se afla pe un pescador supraaglomerat, în pericol de scufundare.

3) Un tânăr din Galaţi a ajuns jurat la cel mai mare concurs de dans din lume. Paul Gheorghe lucrează de asemenea la un documentar despre comunitatea de break-dance din România.

4) O studentă din Iaşi, în comă din cauza unei tumori extrem de rare, şi-a revenit spectaculos. Tânăra a fost operată cu succes de o echipă de medici neurochirurgi din Iaşi.

5) Legendarul Garry Kasparov s-a declarat impresionat de turneul de şah organizat în aceste zile la Bucureşti. Fostul multiplu campion a declarat că evenimentul stabileşte noi standarde la nivel mondial.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 4 iunie 2021. Kasparov, uimit de turneul din România; studentă salvată de medicii din Iași