Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 4 martie 2021. Descoperire antică pe plaja din Mamaia; Gest impresionant făcut de un tânăr din Dej

Observator de bine, 4 martie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 04.03.2021, 16:16

Observator de bine, 4 martie, cu Francesca Simionescu
Observator de bine, 4 martie, cu Francesca Simionescu
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Observator de bine, știrile zilei de 4 martie 2021

1) Fragmente de lemn, care ar putea aparține unei epave antice, au fost descoperite pe litoral, în timpul lucrărilor pentru lărgirea plajelor din Mamaia. Zona a fost conservată până la finalizarea cercetărilor.

2) Un tânăr din Dej a fost filmat în timp ce se aruncă într-un lac înghețat și salvează un cățel de la înec. Imaginile și povestea ne-au fost trimise pe Fii Observator.

3) Castelul Corvinilor a înregistrat un record de turiști în februarie, în ciuda pandemiei și reparațiilor care durează de doi ani.

4) Google și-a luat angajamentul să înceteze urmărirea utilizatorilor pe internet și spune că se va orienta spre o nouă politică axată pe intimitate.

5) Cea mai bătrână pasăre sălbatică din lume are un pui. Este vorba despre un albatros Laysan care a împlinit 70 de ani la începutul acestui an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 4 martie 2021. Descoperire antică pe plaja din Mamaia; Gest impresionant făcut de un tânăr din Dej