Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 5 august. Investiţie de peste 100 de milioane de euro în plaja din Eforie Sud

Observator de bine, 5 august 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 05.08.2022, 14:34

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 5 august

1) Legendarul sportiv american Jim Montgomery a venit în România, unde s-a întâlnit cu David Popovici. Cei doi sunt singurii înotători din istorie care au câştigat probele de 100 şi 200 de metri liber la acelaşi Campionat Mondial.

2) Capitala ar putea avea în curând un al doilea Centru Vechi şi un nou pol al distracţiei. În sectorul 2, mai multe străzi vor deveni pietonale, vor apărea parcuri noi, dar şi piste de biciclete.

3) România este singura ţară din Europa care oferă gratuit licenţă de pilot tinerilor până în 23 de ani. Cursurile sunt organizate la Caransebeș, unde pot fi învăţate tainele zborului de la unul dintre cei mai experimentați piloți din țară.

4) Investiţie de peste 100 de milioane de euro pentru ca plaja din Eforie Sud să fie extinsă. Proiectul este asemănător cu cel din Mamaia şi ar urma să fie gata peste trei ani.

5) O bijuterie arhitecturală din Târgu Jiu, veche de aproape un secol, este din nou pregătită să primească oaspeți. Clădirea i-a aparținut pictorului Iosif Keber şi a fost restaurată recent cu fonduri europene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 5 august. Investiţie de peste 100 de milioane de euro în plaja din Eforie Sud